HOME O NAMA HIPPO ENGLISH PRIJAVA NA TAKMIČENJE ZA VEŽBU DVORANA SLAVNIH MEDIJI / VESTI KONTAKT
protected area for teachers, approved venues and LCCI centres
Username:
Password:
 

GLOBAL INPUT – LCCI IQ Reps za Balkan organizuju Treće međunarodno takmičenje iz engleskog jezika HIPPO 2015.

Takmičenje je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina i sve škole iz škola u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Makedoniji, Crnoj Gori , Srbiji i Sloveniji . Učenici koji žele da učestvuju u takmičenju morgu se prijaviti samostalno ili preko škole.

HIPPO 2015 FLYER

 

Vesti

The ranking list for all categories as well as the names of the candidates who qualified for the final round available on www.hippo-competition.org/2015/res_2015.html

NEW!!!

Tutorial about HIPPO competition available HERE

 

9&10.05.2015

Veliko finale u Italiji HIPPO 2015

 

 

 

VELIKO HVALA !!!!

Hippo međunarodno takmičenje iz engleskog jezika ulazi u svoju treću godinu. Sa ponosom možemo reći da svake godine imamo čast da sarađujemo sa sve većim brojem osnovnih, srednjih i privatnih škola iz svih osam zemalja učesnica.

Hippo je takmičenje koje opstaje upravo zahvaljujući volonterskom radu, što samih organizatora, tako i ogromnog broja profesora iz škola učesnica takmičenja bez čije pomoći ovog takmičenja ne bi bilo.

Global Input i global hippo asocijacije žele da se zahvale stotinama škola i hiljadama profesora iz italije, slovenije, hrvatske, bosne i hercegovine, srbije, makedonije, crne gore i bugarske koji su svojim nesebičnim radom omogućili da ovo u evropi jedinstveno takmičenje napreduje iz godine u godinu.

Ipak najveće nam je zadovoljstvo to što je takmičenje privuklo i spojilo ogroman broj đaka koji se upravo preko hippo takmičenja upoznaju sa konceptom polaganja međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika.

Zahvaljujući međunarodno priznatom odboru EDI Pearson za engleski jezik, hippo takmičenje ima pravo da koristi original komponente međunarodno priznatih ispita Reading i Listening za prelimnarnu rundu takmičenja. Svi ti ispiti po završetku takmičenja ostaju školama na korišćenje te svi profesori imaju pravo da ih koriste u nastavi.

Posebno ogromno hvala hippo šalje SWAN institutu iz Dublina donira boravak pobednika hippo finala u Irskoj.