GLOBAL INPUT – LCCI IQ Reps za Balkan organizuju Četvrto međunarodno takmičenje iz engleskog jezika HIPPO 2016.

Takmičenje je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina i sve škole u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Učenici koji žele da učestvuju u takmičenju mogu se prijaviti samostalno ili preko škole.

VELIKO HVALA !!!

Hippo međunarodno takmičenje iz engleskog jezika ulazi u svoju četvrtu godinu. Sa ponosom možemo reći da svake godine imamo čast da sarađujemo sa sve većim brojem osnovnih, srednjih i privatnih škola iz svih osam zemalja učesnica.

Hippo je takmičenje koje opstaje upravo zahvaljujući volonterskom radu, što samih organizatora, tako i ogromnog broja profesora iz škola učesnica takmičenja bez čije pomoći ovog takmičenja ne bi bilo.

Global Input i global hippo asocijacije žele da se zahvale stotinama škola i hiljadama profesora iz italije, slovenije, hrvatske, bosne i hercegovine, srbije, makedonije, crne gore i bugarske koji su svojim nesebičnim radom omogućili da ovo u evropi jedinstveno takmičenje napreduje iz godine u godinu.

Ipak najveće nam je zadovoljstvo to što je takmičenje privuklo i spojilo ogroman broj đaka koji se upravo preko hippo takmičenja upoznaju sa konceptom polaganja međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika.

Zahvaljujući međunarodno priznatom odboru EDI Pearson za engleski jezik, hippo takmičenje ima pravo da koristi original komponente međunarodno priznatih ispita Reading i Listening za prelimnarnu rundu takmičenja. Svi ti ispiti po završetku takmičenja ostaju školama na korišćenje te svi profesori imaju pravo da ih koriste u nastavi.